Αν σου άρεσαν τα off the shoulder ρούχα, αυτό το trend θα το λατρέψεις - iefimerida.gr

Αν σου άρεσαν τα off the shoulder ρούχα, αυτό το trend θα το λατρέψεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O ιστορικός ενδυμάτων James Laver (1899 – 1975) πρότεινε την δεκαετία του 30’ την τάση που θα έδινε έμφαση σε ερωτογενείς ζώνες του σώματος.

Έτσι, για παράδειγμα αν μια γυναίκα φορούσε μια μπλούζα με ακάλυπτους τους ώμους και τον λαιμό, το ενδιαφέρον θα εστιαζόταν εκεί.

Αν φορούσε μια μίνι φούστα, την προσοχή θα τραβούσαν τα πόδια και ούτω καθεξής. H φετινή σεζόν αγαπά σημεία του σώματος, ακάλυπτα. Σχεδιαστές και fashionistas σε όλο τον κόσμο έχουν αγκαλιάσει την τάση που θέλει τους ώμους έξω και οι street style ιδέες κατακλύζουν τα fashion blogs, το Instagram και τα περιοδικά μόδας.

Το trend κολακεύει κάθε τύπο σώματος και η sexy περιοχή των ώμων είναι σε πρώτο πλάνο. Μπλούζες και φορέματα εκθέτουν το γοητευτικό σημείο και το κρύο φαίνεται ότι δεν είναι αυτό που απασχολεί τους fashionistas και τους σχεδιαστές. Πάρε ίδεες από street style εμφανίσεις.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ off-the shoulder ρούχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ