Aυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στην Αμερική -Με σπουδές στην πυρηνική χημεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Aυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στην Αμερική -Με σπουδές στην πυρηνική χημεία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεννήθηκε στην Ιταλία, μεγάλωσε στη Βιρτζίνια Μπιτς (πόλη που βρίσκεται στην περιοχή Χάμπτον Ρόουντς της πολιτείας της Βιρτζίνια), σπούδασε Πυρηνική Xημεία στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα και στα 25 της χρόνια μόλις κατέκτησε τον τίτλο της Μις Αμερική.

Μεταξύ 50 γυναικών, η Kara McCullough μάγεψε τους κριτές με την ομορφιά της, με τα ταλέντα της και τις γνώσεις της.

Δημοσιογράφος του Refinery29 ρώτησε την Kára McCullough πώς αποφάσισε να πάει κόντρα στο στιλ των χτενισμάτων που συνήθως βλέπουμε στους διαγωνισμούς ομορφιάς και να αναδείξει το φυσικό της look.

Η Kára McCullough χαρακτηρίστηκε ως «μια από τις πιο ευφυείς διαγωνιζόμενες στην ιστορία» -πρόσθεσε, μάλιστα, ότι φιλοδοξεί να εμπνεύσει τις γυναίκες να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην τεχνολογία, τα μαθηματικά και τη μηχανική- και ένα από τα στοιχεία της εμφάνισής της που ξεχώρισαν ήταν η επιλογή της να αφήσει τα μαλλιά της φυσικά.

Δείτε τί δήλωσε στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλλιστεία Μις Αμερική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ