Εκτροχιασμός τρένου: Πάνω από 10 ημέρες θα πάρει η αποκατάσταση της γραμμής στο Αδενδρο - iefimerida.gr

Εκτροχιασμός τρένου: Πάνω από 10 ημέρες θα πάρει η αποκατάσταση της γραμμής στο Αδενδρο

Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε 10 μέρες θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η σιδηροδρομική γραμμή στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ.

Ο Κωνσταντίνος Πετράκης, μιλώντας το αθηναϊκό πρακτορείο, ανέφερε ότι όλα τα δρομολόγια θα εκτελούνται κανονικά σε δέκα μέρες και στη χειρότερη περίπτωση σε δώδεκα.

Το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση του πρώτου βαγονιού, από τη σιδηροδρομική γραμμή στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης, όπου το Σάββατο σημειώθηκε το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Γερανοφόρο όχημα φόρτωσε και απομάκρυνε από το σημείο του δυστυχήματος το τελευταίο από τα βαγόνια που εκτροχιάστηκαν, ενώ συνεργεία υπαλλήλων σε συνεργασία με την ΕΡΓΟΣΕ, συνεχίζουν τις εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης των ζημιών στις γραμμές.

Σύμφωνα τον Πετράκη μετά την απομάκρυνση του τελευταίου βαγονιού τα συνεργεία θα προχωρήσουν και στην κατεδάφιση του σπιτιού που διαπέρασε ο συρμός, ενώ έκανε γνωστό ότι τα ενδιάμεσα βαγόνια δεν επηρεάζουν άμεσα την αποκατάσταση των ζημιών στις γραμμές.

«Η απομάκρυνση των βαγονιών που εκτροχιάστηκαν είναι σε συνάρτηση με την επισκευή της γραμμής», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι οι εργασίες πραγματοποιούνται με γνώμονα την ασφάλεια των υπαλλήλων των συνεργείων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αδενδρο Θεσσαλονίκη ΟΣΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ