3 πράγματα που λείπουν από το σαλόνι σου -Σύμφωνα με έναν ειδικό του φενγκ σούι - iefimerida.gr

3 πράγματα που λείπουν από το σαλόνι σου -Σύμφωνα με έναν ειδικό του φενγκ σούι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για να αλλάξει η ενέργεια του σπιτιού, δεν απαιτείται ολική ανακαίνιση. Mικρές αλλαγές μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, για να νιώσετε άνεση και ζεστασιά, δεν είναι ανάγκη να αλλάξετε όλα τα έπιπλα του σπιτιού ή τη συνολική διαρρύθμισή του κάθε δωματίου. Ισως ο χώρος να έχει επιβαρυνθεί από αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούνται πια ή να έχει έλλειψη αντικειμένων που πραγματικά χρειάζεται. H Μarianne Gordon, μια ειδικός του Feng Shui μοιράζεται τα μυστικά για ένα ευχάριστο περιβάλλον.

«Η βασική αρχή του Feng Shui είναι να ζεις σε ένα σπίτι με αντικείμενα που αγαπάς και χρησιμοποιείς χωρίς να έχεις άγχος για το αν συμβαδίζουν με τις τρέχουσες διακοσμητικές τάσεις».

Ποια είναι τα τρία πράγματα που μπορεί να λείπουν από το σαλόνι σου και μπορούν να αλλάξουν την ενέργειά του σύμφωνα με την ειδικό;

Δείτε τα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαλόνι σπίτι φένγκ σούι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ