Νύφη φορούσε επί έναν χρόνο το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, χωρίς να το καταλάβει! [εικόνες] - iefimerida.gr

Νύφη φορούσε επί έναν χρόνο το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, χωρίς να το καταλάβει! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral έχει γίνει ένας άντρας από την Αυστραλία του για τον ρομαντισμό του και την φαντασία του, καθώς αυτό που έκανε δύσκολα θα το σκέφτονταν οι περισσότεροι άντρες.

Ο Τέρι, λοιπόν, κατάφερε να κάνει την κοπέλα του να φοράει για 18 ολόκληρους μήνες το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους, χωρίς να καταλάβει το παραμικρό.

Νύφη φορούσε επί έναν χρόνο το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, χωρίς να το καταλάβει! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πως το κατάφερε; Ο βιοτέχνης στο επάγγελμα είχε κρύψει το διαμαντένιο δαχτυλίδι μέσα σε ένα χειροποίητο κολιέ που είχε φτιάξει ο ίδιος για την αγαπημένη του.

Νύφη φορούσε επί έναν χρόνο το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, χωρίς να το καταλάβει! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Με το κολιέ να είναι ουσιαστικά ένα κέλυφος από ένα πευκόδασος της Τασμανίας, ο Τέρι το είχε χαρίσει στην Άννα για την επέτειό τους το 2015, χωρίς όμως να της αποκαλύψει το μυστικό του.

Μετά την επέτειο, το ζευγάρι συνέχισε να είναι αγαπημένο, να ταξιδεύει και να χαίρεται τον έρωτά του, με αποτέλεσμα μετά από ένα μιση χρόνο, ο Τέρι να συνειδητοποιήσει πως είναι η κατάλληλη στιγμή να της πει τι βρισκόταν μέσα στο κολιέ.

Ωστόσο, η αποκάλυψη δεν έγινε τόσο απλά, μιας και το ζευγάρι εκείνη την περίοδο αποφάσισε επιτέλους να ταξιδέψει στην Σκωτία, κάτι το οποίο σχεδίαζαν χρόνια.

Νύφη φορούσε επί έναν χρόνο το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, χωρίς να το καταλάβει! [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Έτσι ενώ το ζευγάρι εξερευνούσε την σπηλιά του Durness, ο Τέρι ζήτησε το κολιέ της κοπέλας του, ώστε να το βγάλει μία φωτογραφία ανάμεσα στα βράχια.

Φυσικά κι αυτό δεν συνέβη, μιας και ο άνδρας έκοψε το κέλυφος με ένα μαχαίρι και αποκάλυψε το διαμαντένιο δαχτυλίδι που υπήρχε εκεί τόσο καιρό.

Νύφη φορούσε επί έναν χρόνο το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, χωρίς να το καταλάβει! [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Όπως ήταν φυσικό η Άννα τα έχασε, καθώς ποτέ δεν είχε σκεφτεί πως μέσα σε αυτό μπορεί να βρίσκεται κάτι τόσο πολύτιμο.

Ο Τέρι μάλιστα, δεν επέλεξε, το μέρος τόσο τυχαία καθώς το σπήλαιο έχει πάρει το όνομά του από την αρχαία νορβηγική λέξη «κρυψώνα».

Νύφη φορούσε επί έναν χρόνο το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, χωρίς να το καταλάβει! [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Βέβαια, η Άννα μπορεί να είπε ναι... αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να «μαλώσει» το αγόρι της λέγοντάς του «Θα μπορούσα να το είχα χάσει βλάκα».

Νύφη φορούσε επί έναν χρόνο το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, χωρίς να το καταλάβει! [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Από την άλλη, ο 30χρονος αποκάλυψε πως η στιγμή που είχε ανησυχήσει περισσότερο μήπως και αποκαλυφθεί το μυστικό του ήταν στον έλεγχο του αεροδρομίου, καθώς τότε θα έπρεπε να κάνει μία γρήγορη και «κρύα» πρόταση. Ωστόσο όλα πήγαν κατ’ ευχήν και το ζευγάρι σύντομα θα παντρευτεί.

Νύφη φορούσε επί έναν χρόνο το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, χωρίς να το καταλάβει! [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόταση γάμου ζευγάρι δαχτυλίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ