Σε ένα μήνα ξεκινά προετοιμασία ο Ολυμπιακός - Τρέχει για προπονητή - iefimerida.gr

Σε ένα μήνα ξεκινά προετοιμασία ο Ολυμπιακός - Τρέχει για προπονητή

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σεζόν έχει ολοκληρωθεί εδώ και λίγες ημέρες για τον Ολυμπιακό, με τους παίκτες να απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους. Ωστόσο ο προγραμματισμός βρίσκεται σε εξέλιξη αφού σε σχεδόν ένα μήνα, οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στη δράση.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει από τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στο δρόμο των πρωταθλητών και θα πρέπει να ξεπεράσει δύο εμπόδια για να βρεθεί στους ομίλους. Αυτό σημαίνει πως 25 ή 26 Ιουλίου θα αναγκαστεί να δώσει το πρώτο του παιχνίδι και ενώ περίπου 20 μέρες νωρίτερα θα έχει μάθει τον αντίπαλό του.

Η προετοιμασία λοιπόν της νέας σεζόν θα ξεκινήσει σχεδόν σε ένα μήνα από σήμερα και στον Ολυμπιακό τρέχουν για να κλείσουν προπονητή, ο οποίος θα έχει μπροστά του όλο τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να παρουσιάσει μια ομάδα έτοιμη για να πετύχει τον στόχο της.

Οι Γάλλοι Γκαλτιέ και Γκραντ φαίνεται πως δεν προκρίνονται ενώ στο προσκήνιο επιστρέφουν ονόματα από την αγαπημένη αγορά της Πορτογαλίας και της Ισπανίας. Ωστόσο όσο ο καιρός θα περνάει, δεν θα πρέπει να αποκλείεται ούτε η περίπτωση του Τάκη Λεμονή, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο διάστημα που αποτέλεσε τον προπονητή της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τάκης Λεμονής Ολυμπιακός προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ