ΒΕΘ: Να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα του ΟΑΣΘ - iefimerida.gr

ΒΕΘ: Να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα του ΟΑΣΘ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να δοθεί λύση στο θέμα του ΟΑΣΘ ζητά το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, σημειώνοντας πως ο ξαφνικός θάνατος του Οργανισμου, όπως προκύπτει από το ν/σ που κατέθεσε ο αρμόδιος υπουργός, δημιουργεί ανασφάλεια στους εργαζόμενους.

Το ΒΕΘ επισημαίνει ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος στη συνεχή κόντρα του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη και του ΟΑΣΘ, η οποία ως μοναδικά θύματα έχει τους Θεσσαλονικείς που μένουν, για μία ακόμη φορά, χωρίς αστικές συγκοινωνίας με συνέπεια την απίστευτη ταλαιπωρία τους.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος υπογραμμίζει ότι οι κινητοποιήσεις γίνονται σε ένα κομβικό σημείο για την πορεία της εταιρείας και προσθέτει:

«Θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη και οι δύο πλευρές πως η Θεσσαλονίκη δεν διαθέτει άλλα μέσα μεταφοράς εκτός από τις αστικές συγκοινωνίες του ΟΑΣΘ και τα ταξί» επισημαινοντας ότι ευελπιστεί στην αυριανή συνάντηση του κ. Σπίρτζη με εκπροσώπους της εταιρείας να υπάρξει θετική εξέλιξη.

«Η καθυστέρηση των οφειλόμενων προς τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, έχει άμεση επίπτωση σε χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, ανέργους, φοιτητές, αλλά και για το επιχειρείν, που πλήττονται από την αναστολή λειτουργίας των αστικών συγκοινωνιών» αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Καταλήγει δε πως «ο ξαφνικός θάνατος του ΟΑΣΘ, όπως προκύπτει από το σχέδιο νόμου που κατέθεσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, δημιουργεί ανασφάλεια στους εργαζόμενους αλλά και ερωτηματικά που αφορούν στο κόστος λειτουργίας του νέου οργανισμού που θα προκύψει και τον τρόπο χρηματοδότησής του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΑΣΘ ΒΕΘ Σπίρτζης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ