Η Πρέμιερ Λιγκ καθορίζει το ρόστερ του Ολυμπιακού και το ταμείο του - iefimerida.gr

Η Πρέμιερ Λιγκ καθορίζει το ρόστερ του Ολυμπιακού και το ταμείο του

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια στροφή πριν το φινάλε στην Αγγλία, όλα κρίθηκαν όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία και ο Ολυμπιακός έχοντας δώσει παίκτες σε δύο εμπλεκόμενες ομάδες, είχε φυσικά ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε της Χαλ με σκορ 4-0 και έμεινε στην κατηγορία, με τις «τίγρεις» να υποβιβάζονται στην Τσάμπιονσιπ. Αυτό σημαίνει πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα επιστρέψει στους ερυθρόλευκους και δεν θα μείνει στην Αγγλία αφού στο συμβόλαιο δανεισμού του υπήρχε ο όρος να τον αγοράσει αυτόματα η Χαλ σε περίπτωση παραμονής έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Αντίθετα η Πάλας κέρδισε την παραμονή της με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να σκοράρει και πάλι στη νίκη επί της Χαλ. Ο Σέρβος ήταν εντυπωσιακός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, βοηθώντας τους Λονδρέζους να πετύχουν τον στόχο τους.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του ακόμη 1 εκατομμύριο ευρώ αφού υπήρχε ειδικός όρος στη συμφωνία του με την Κρίσταλ Πάλας σε περίπτωση παραμονής.

Σιγά-σιγά όμως με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων θα αρχίσουν να επιστρέφουν όλοι οι δανεικοί. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Πάρντο, ο οποίος αγωνίστηκε στη Ναντ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ενώ η πρόσληψη προπονητή αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον των περισσότερων παικτών που αγωνίστηκαν με τη μορφή δανεισμού σε άλλο σύλλογο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χαλ ομαρ ελαμπντελαουι Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ