Πώς κατάφερα να χάσω κιλά, ενώ εργάζομαι περισσότερες από 12 ώρες τη μέρα -Μια γυναίκα αποκαλύπτει - iefimerida.gr

Πώς κατάφερα να χάσω κιλά, ενώ εργάζομαι περισσότερες από 12 ώρες τη μέρα -Μια γυναίκα αποκαλύπτει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aδυνάτισμα. Μια λέξη που σας τρομάζει κάθε φορά που τη διαβάζετε ή κάθε φορά που ανεβαίνετε στη ζυγαριά και διαπιστώνετε, ότι τα κιλά σας έχουν κολλήσει στο συγκεκριμένο αριθμό.

Μα πώς τα καταφέρνουν άλλες γυναίκες; Είναι θέμα γονιδίων;

Η απώλεια βάρους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά, όταν πρέπει να προσαρμοστεί στο ωράριο της εργασίας σας και τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο.

Την ίδια κατάσταση αντιμετώπιζε και η Μπράντι Εβανς, μια πολυάσχολη γυναίκα, αντιπρόεδρος επικοινωνιών σε τουριστική υπηρεσία της πόλης της και υπεύθυνη για το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, τα social media, τον τύπο και τις δημόσιες σχέσεις.

Η Εβανς εργάζεται από 12 έως 15 ώρες καθημερινά. Το στρες στη δουλειά της είναι μεγάλο και λειτουργεί αρνητικά για τη σιλουέτα της συνδυαστικά και με τις κακές, ανθυγιεινές καταναλωτικές επιλογές που έχει στο χώρο αυτό.

Δείτε πώς κατάφερε να χάσει κιλά στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα Υγεία Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ