Γιατί οι άνδρες προτιμούν γυναίκες με καμπύλες -Υπάρχει σοβαρός λόγος - iefimerida.gr

Γιατί οι άνδρες προτιμούν γυναίκες με καμπύλες -Υπάρχει σοβαρός λόγος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί κάποτε οι άντρες στην εφηβεία τους να γέμιζαν τους τοίχους του δωματίου τους με αφίσες στις οποίες πόζαραν καλλίγραμμα και πολύ αδύνατα μοντέλα, όμως αυτή η φαντασίωση τους καμία σχέση δεν έχει με τις επιλογές τους στην προσωπική τους ζωή, αφού παντρεύονται τελικά γυναίκες με καμπύλες που τους κάνουν περισσότερο ευτυχισμένους!

Το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνει και η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου UNAM, στο Μεξικό, όπου οι ψυχολόγοι Dr. Filemón Alvarado και Dr. Edgardo Morales υποστήριξαν ότι οι άντρες που είναι παντρεμένοι ή έχουν σχέση με γυναίκες που τα έχουν τα πιασίματά τους είναι 10 φορές πιο ευτυχισμένοι απ’ αυτούς που προτιμούν γυναίκες που αποφεύγουν να τρώνε όλο τους το φαγητό, προκειμένου να διατηρήσουν μια λεπτή σιλουέτα.

Διαβάστε το λόγο στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκες άνδρες σχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ