Εκλογή νέου αρχηγού της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ «εδώ και τώρα» ζητά ο Σκανδαλίδης - iefimerida.gr

Εκλογή νέου αρχηγού της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ «εδώ και τώρα» ζητά ο Σκανδαλίδης

Εκλογή νέου αρχηγού της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ζητά ο Σκανδαλίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γα κενό ηγεσίας και πολιτικής διεύθυνσης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, με αφορμή τη χτεσινή ανταρσία των βουλευτών του κόμματος που είχε ως αποτέλεσμα να καταψηφιστεί η διάταξη για το ωράριο των φαρμακείων.

Στη δήλωσή του ο Κώστας Σκανδαλίδης τονίζει: «Δυστυχώς οι επισημάνσεις που έκανα στο Εθνικό Συμβούλιο για τον πολιτικό χρόνο που τρέχει αμείλικτος και το έργο που οφείλουμε να φέρουμε σε πέρας ως παράταξη εθνικής ευθύνης, τόσο σε ότι αφορά στην ολόπλευρη στήριξη της Κυβέρνησης όσο και σε ότι αφορά στην ανασύνταξη του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνονται με τα χθεσινά γεγονότα στη Βουλή. Η Κυβέρνηση και η χώρα δεν μπορούν να περιμένουν τις εσωτερικές μας διαδικασίες. Οι αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου είναι για τον καθένα μας σεβαστές αλλά εξαρτώνται καταλυτικά από τις εξελίξεις που είναι αβέβαιες και καταιγιστικές. Η χθεσινή μέρα έδειξε ότι υπάρχει κενό ηγεσίας και πολιτικής διεύθυνσης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, το όργανο που κατ' εξοχήν είναι επιφορτισμένο με την καθημερινή στήριξη της Κυβέρνησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ