34χρονη μητέρα που επέζησε από πυρκαγιά θηλάζει το μωρό της παρά τους τρομερούς πόνους - iefimerida.gr

34χρονη μητέρα που επέζησε από πυρκαγιά θηλάζει το μωρό της παρά τους τρομερούς πόνους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οταν είδα για πρώτη φορά την Schamica στην selfie που έβγαλε με το κινητό της θηλάζοντας, σκέφτηκα ότι αυτή η γυναίκα να γίνει ένα έργο τέχνης που θα φωνάζει ότι είναι δυνατή, αφοσιωμένη, μαχήτρια.

Αυτή η υπερηρωίδα θέλησε να μοιραστεί την ιστορία της με τον κόσμο, θέλοντας να προσεγγίσει όσους το χρειάζονται περισσότερο. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να ανακόπτουν την επίτευξη των στόχων τους λόγω ανασφαλειών τους, τραγωδιών που ζουν, αρρωστιών... Στη Mimi δεν ήρθαν εύκολα τα πράγματα, αλλά λάμπει από αυτοπεποίθηση, αγάπη για τον εαυτό της και γενναιότητα. Γεννιόμαστε με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά η ζωή καμιά φορά μας τα ξεθωριάζει.

Η Μimi είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς να πολεμάμε. Ενας ειλικρινής, ταπεινός μαχητής. Είμαστε ευγνώμονες για τους τα όμορφα σχόλια, τα μηνύματα και την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Ολοι οι επιζήσαντες είναι ενωμένοι και μετρούν τις ευλογίες της ζωής τους. Οι μαμάδες που θέλουν να θηλάσουν δεν βρίσκουν δικαιολογίες. Η τέχνη μας ενώνει και τα social media μας βοηθούν» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η φωτογράφος Ivette Ivens δημοσιεύοντας το πορτραίτο της Schamica.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ