Κάτοικοι της Δάφνης ζητούν να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο βιαστής -Συγκέντρωση διαμαρτυρίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Κάτοικοι της Δάφνης ζητούν να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο βιαστής -Συγκέντρωση διαμαρτυρίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα φεμινιστικές οργανώσεις στην περιοχή της Δάφνης κατά του 52χρονου που φέρεται ότι βίασε την νεαρή φοιτήτρια στο σπίτι του στη Δάφνη.

Στη διαμαρτυρία τους τα σωματεία ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη στέλνοντας παράλληλα μήνυμα κατά του σεξισμού.

Κάτοικοι της Δάφνης ζητούν να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο βιαστής -Συγκέντρωση διαμαρτυρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι φεμινιστικές οργανώσεις πραγματοποιούν διανομή φυλλαδίων ενώ τονίζουν πως η 22χρονη νεαρή σε αυτό τον αγώνα δεν είναι μόνη της έχοντας την πλήρη στήριξή τους.

Νωρίτερα ο 52χρονος προφυλακισμένος εξετάστηκε από οφθαλμίατρο ενώ ο πατέρας του προσκόμισε στην ανακρίτρια έγγραφα που πιστοποιούν, όπως λέει, το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας του γιου του. Μάλιστα κατά τον μάρτυρα, ο κατηγορούμενος είναι τυφλός σε ποσοστό 95%.

Κάτοικοι της Δάφνης ζητούν να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο βιαστής -Συγκέντρωση διαμαρτυρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο ισχυρισμός αυτός ερευνάται εκ νέου μετά την παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου , ο οποίος μετά τα όσα ακούστηκαν ζήτησε να διαπιστωθεί εάν τα πιστοποιητικά του Παναγιώτη Κοντζιλελου είναι γνήσια, ποτέ και από ποιον εκδόθηκαν. Μετά την εξέταση, ο 52χρονος επέστρεψε στο κελί του ενώ ο πατέρας του παρέδωσε στην δικαστική λειτουργό το έγγραφο του ΚΕΠΑ σύμφωνα με το οποίο το ποσοστό τυφλότητας του κατηγορουμένου είναι 95%. Παράλληλα, παρέδωσε και βεβαίωση της Διεύθυνσης Ιατρικής Αξιολόγησης, η οποία, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του πατέρα, πιστοποιεί ότι το έγγραφο του ΚΕΠΑ είναι γνήσιο.

Κάτοικοι της Δάφνης ζητούν να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο βιαστής -Συγκέντρωση διαμαρτυρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σύμφωνα με τον συνήγορο του το έγγραφο αυτό ανάβει το πράσινο φως για να καταθέσει ο κατηγορούμενος αίτημα αποφυλάκισης, ωστόσο δεν αρκεί να πληροί μόνο αυτήν την προϋπόθεση. Οι αρχές θα συνυπολογίσουν εάν ο κατηγορούμενος είναι ύποπτος φυγής η διάπραξης νέων αξιόποινων πράξεων, προκειμένου να πουν το «ναι» σε ένα ενδεχόμενο αίτημα. Σε κάθε περίπτωση πάντως καταλυτικό ρόλο θα παίξει η πραγματογνωμοσύνη της αστυνομίας στο βιντεοσκοπημένο υλικό που κατασχέθηκε στη Δάφνη.

Κάτοικοι της Δάφνης ζητούν να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο βιαστής -Συγκέντρωση διαμαρτυρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Κάτοικοι της Δάφνης ζητούν να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο βιαστής -Συγκέντρωση διαμαρτυρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ