Ερευνα για τους πυροβολισμούς στο Εφετείο -Ψάχνουν «τρύπες» στα μέτρα ασφαλείας - iefimerida.gr

Ερευνα για τους πυροβολισμούς στο Εφετείο -Ψάχνουν «τρύπες» στα μέτρα ασφαλείας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο άνδρας που πυροβόλησε έξω από το Εφετείο μπήκε στο Δικαστικό Μέγαρο κουβαλώντας όπλο είναι στα σκαριά προκειμένου να εντοπιστεί αν υπάρχουν τρύπες στα μέτρα ασφαλείας και στους ελέγχου που γίνονται κατά την είσοδο των πολιτών στο Εφετείο.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αντώνης Λιόγας περιμένει να πάρει στα χέρια του τις καταθέσεις που θα ληφθούν τόσο από το δράστη όσο και από άλλα πρόσωπα προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις για την ασφάλεια όσων κινούνται μέσα στο Εφετείο.

Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό με τον πυροβολισμό έξω από το Εφετείο σημειώθηκε σήμερα λίγα λεπτά μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου, όταν συγγενής της οικογένειας, την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα διαμαρτυρόμενος γιατί δεν μπορούν ακόμη να βρουν τη σορό του παιδιού, τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ