Καλφόγλου για το γκολ οφσάιντ: Με μπέρδεψε η κίνηση μπρος-πίσω του Ενρίκε - iefimerida.gr

Καλφόγλου για το γκολ οφσάιντ: Με μπέρδεψε η κίνηση μπρος-πίσω του Ενρίκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέση για το περιβόητο λάθος του που έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, πήρε ο βοηθός του αγώνα, Γιώργος Καλφόγλου.

Ο δεύτερος βοηθός του Κομίνη στον τελικό, μιλώντας στο περιβάλλον του όπως αναφέρουν «Τα Νέα» αναφέρθηκε στην φάση του δεύτερου και νικητήριου γκολ του Πέδρο Ενρίκε, τονίζοντας ότι μπερδεύτηκε από την κίνηση του παίκτη του ΠΑΟΚ.

«Αυτό που είπα στην ενδοσυνεννόηση στον διαιτητή ήταν "να ξέρεις η φάση είναι και δεν είναι. Οριακή". Καμιά φορά το μάτι σε τέτοιες περιπτώσεις ξεγελά. Εγώ είδα τον Χριστοδουλόπουλο μισό σώμα μπροστά. Ήταν, ευτυχώς, σωστή η απόφασή μου.

Όσο για το γκολ του ΠΑΟΚ, παρά τους παίκτες που ήταν μπροστά, η θέση μου ήταν άριστη. Αψογη. Πάντα ο βοηθός πρέπει να κοιτά τον τελευταίο αμυντικό και αυτό έκανα. Όντως τον είχα, αλλά δεν έχω μάτια σαύρας να βλέπω παντού!

Σε τέτοιες στιγμές λειτουργεί και βοηθά πολύ η διαίσθηση. Πότε θα φύγει η μπάλα, δηλαδή, από τον επιθετικό που κάνει την πάσα. Για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου δεν το είδα και η φάση με ξεγέλασε.

Ο επιθετικός γύριζε, είχε κίνηση μπροστά-πίσω και καλύφθηκε. Ήταν λάθος και δεν το αρνούμαι. Την έχασα. Δυστυχώς για μένα πάνω απ΄ όλα την πάτησα» ανέφερε ο Καλφόγλου, ο οποίος πάντως πήρε πίσω την απόφασή του να παραιτηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιωργος καλφογλου οφσάιντ αεκ ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ