Στα 7 εκατ. ευρώ το μπάτζετ του Παναθηναϊκού – Η πίεση του Μπεργκ - iefimerida.gr

Στα 7 εκατ. ευρώ το μπάτζετ του Παναθηναϊκού – Η πίεση του Μπεργκ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ τις προηγούμενες ημέρες για ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, το οποίο θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει, φαίνεται πως επηρέασαν σε κάποιο βαθμό τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία αποφάσισε να κάνει ό,τι απαιτείται ώστε η ομάδα να ενισχυθεί όπως πρέπει.

Ο Σουηδός σταρ εξέφρασε τις ανησυχίες του τόσο για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού όσο και για την μικρή καθυστέρηση στις πληρωμές όμως στη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, παρουσία και του μάνατζέρ του, πήρε όλες τις διαβεβαιώσεις πως θα γίνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη τη νέα σεζόν για διεκδίκηση του τίτλου.

Στη συνάντηση που είχαν με τον Γιάννη Αλαφούζο ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που του ποδοσφαιρικού τμήματος και αναλύθηκαν οι κινήσεις της επόμενης μέρας.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», αποφασίστηκε το μπάτζετ να ανέβει στα 7 εκατομμύρια ευρώ ενώ δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να ανέβει ακόμη περισσότερο. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται και με τους οποίους έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις ο Λυμπερόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ