Europa League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αγιαξ στον τελικό στις 24 Μαΐου [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αγιαξ στον τελικό στις 24 Μαΐου [βίντεο]

Φωτογραφία: Twitter/MU-Ajax
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 24 Μαΐου στην Στοκχόλμη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο και ο Αγιαξ των πιτσιρικάδων θα μονομαχήσουν για το τρόπαιο του Europa League.

Η Μάντσεστερ απόψε έμεινε στο 1-1 την Θέλτα και μετά το 0-1 της Ισπανίας πέρασε στον τελικό. Σκόρερ για τους «μπέμπηδες» ο Φελαϊνί στο 17’, ενώ για τους Ισπανούς ο Ρονκάγλια στο 85'.

Στη Γαλλία, η Λιόν κέρδισε μεν, αλλά δεν κατάφερε να αποκλείσει τον Αγιαξ. Και το τελικό 3-1 στέλνει τους Ολλανδούς στον τελικό. Στο 27’ ο Ντόλμπεργκ έκανε το 0-1 για τον «Αίαντα», ενώ στο 45’ ισοφάρισε με πέναλτι ο Λακαζέτ και μετά από ένα λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1 για τους Γάλλους και στο 81' το 3-1 ο Γκεζάλ, αλλά δεν τα κατάφεραν να περάσουν στον τελικό. O Aγιαξ έτσι πάει στον τελικό τον πρώτο μετά από 21 χρόνια και τον τελικό του Champions League του 1996.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άγιαξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ