Σε αυτή την ντουλάπα κρυβόταν ο ληστής του Π. Φαλήρου [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε αυτή την ντουλάπα κρυβόταν ο ληστής του Π. Φαλήρου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες από το ντουλάπι - κρυψώνα του διαβόητου ληστή του Π. Φαλήρου.

Σε έναν μικρό ντουλάπι είχε βρει καταφύγιο, όπως έχει γίνει γνωστό, ένας από τους τέσσερις ληστές του Παλαιού Φαλήρου. Οι ληστές είχαν εισβάλει στο διαμέρισμα 66χρονης στις 3 Απριλίου και τότε είχε κινητοποιηθεί τεράστια αστυνομική δύναμη.

Ωστόσο, η υπόθεση κατέληξε σε φιάσκο, με τους 100 περίπου αστυνομικούς να αναζητούν έναν ληστή για περισσότερες από 14 ώρες.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο ληστής απλά άλλαζε κάτω από τη μύτη των αστυνομικών δυνάμεων κρυψώνες, πριν καταλήξει στο ντουλάπι του σπιτιού.

Μάλιστα, ακόμα πιο τραγελαφικός ήταν ο τρόπος που ανακαλύφθηκε η κρυψώνα καθώς όλα οφείλονται στη μυρωδιά που αναδυόταν από τα περιττώματά του. Ο ληστής έπειτα από πολλές ώρες κρυμμένος είχε αφοδεύσει μέσα στο ντουλάπι.

Όταν η αστυνομία πια είχε αποχωρήσει από το χώρο και ο γιος της 66χρονης προσπαθούσε να ανακαλύψει από πού έρχεται η κακοσμία, έφτασε στο επίμαχο ντουλάπι. Όταν το άνοιξε ο ληστής πετάχτηκε έξω, τον απείλησε με το όπλο του και εξαφανίστηκε.

Οι αρχές τον αναζητούν ακόμα, σε συγκεκριμένα μέρη, αν και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Σε αυτή την ντουλάπα κρυβόταν ο ληστής του Π. Φαλήρου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τι είχε συμβεί

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο δράστης στις 3 Απριλίου 2017, μαζί με τρεις ακόμη συνεργούς του είχαν εισβάλει σε διαμέρισμα 8ου ορόφου πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο.

Οι τέσσερις δράστες, εισέβαλλαν στο διαμέρισμα και ακινητοποίησαν την 66χρονη ένοικο και την 55χρονη οικιακή βοηθό της από τις Φιλιππίνες. Τις έδεσαν, τις φίμωσαν και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν και κοσμήματα. Ο γιος της 66χρονης είδε το συμβάν μέσα από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είχε τοποθετήσει στο διαμέρισμά του και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι πρώτοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν δράστη, τον 40χρονο «Ιγκόρ» από τη Ρωσία, ο οποίος είχε διαρπάξει στο παρελθόν ακόμα 36 ένοπλες ληστείες.

Μαζί του συνελήφθη και ο 35χρονος Αρμένιος Aramais Bagdasarian. Ο τρίτος, ο 41χρονος Mihail Ghenov από την Μολδαβία, στην προσπάθειά του να διαφύγει, άρχισε να πηδάει από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, και σκοτώθηκε πέφτωντας στο κενό.

Ο 4ος συνεργός τους, αναζητούνταν καθώς είχε κρυφτεί στο επίμαχο ντουλάπι. Η αστυνομία τον αναζητούσε για περισσότερες από 14 ώρες. Τον «μαρτύρησε» όμως η μυρωδιά του.

Σε αυτή την ντουλάπα κρυβόταν ο ληστής του Π. Φαλήρου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Π. Φάληρο ληστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ