«Μασάζ» Τσακαλώτου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Στα 6.250 το αφορολόγητο -Αγωνία αν θα εφαρμοστούν τα αντίμετρα - iefimerida.gr

«Μασάζ» Τσακαλώτου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Στα 6.250 το αφορολόγητο -Αγωνία αν θα εφαρμοστούν τα αντίμετρα

Φωτογραφία: EUROKINISSI

«Μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καθησυχάσει τις ανησυχίες τους ενόψει της ψήφισης των μέτρων του συμπληρωματικού μνημονίου στις 18 Μαΐου έκανε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

O υπουργός Οικονομικών και η υφυπουργός Κατερίνα Παπανάτσιου απάντησαν στις ερωτήσεις περίπου 45 βουλευτών που έδωσαν το «παρών».

Μάλιστα, ο κ.Τσακαλώτος διευκρίνισε πως η βάση για το αφορολόγητο θα είναι τελικά για τον άγαμο στις 6.250 ευρώ καθώς και ότι ο ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια πηγαίνει από το 24% στο 13% από 1ης Ιουλίου.2017.

Η αγωνία των βουλευτών, πάντως ήταν έκδηλη τόσο ως προς τα μέτρα-αντίμετρα όσο και ως προς τον τρόπο εφαρμογής τους για τον οποίο αγωνιούν άπαντες, καθώς δεν είναι βέβαιον για πολλούς ότι θα επιτύχει η χώρα πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσακαλώτος βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ