10 χρόνια Bob Festival -Σημείο συνάντησης όλων των καλλιτεχνών [εικόνες] - iefimerida.gr

10 χρόνια Bob Festival -Σημείο συνάντησης όλων των καλλιτεχνών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι Abovo είναι μια ομάδα φαινόμενο, καθώς μετράει πολλά χρόνια παρουσίας, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο στην Ελλάδα, γιατί κατάφερε χωρίς στήριξη παραγωγών να δημιουργήσει το δικό της κοινό και κυρίως γιατί εξελίσσεται μέσα στο χρόνο και δεν μένει ποτέ στάσιμη.

Πριν από δέκα χρόνια συνέλαβε την ιδέα ενός νεανικού φεστιβάλ, του γνωστού πλέον Bob, με στόχο να δώσει την ευκαιρία και σε άλλους νέους καλλιτέχνες να βρουν έναν χώρο να εκφραστούν και να συναντηθούν. Χρόνο με το χρόνο το Bob μεγάλωσε, αλλά δεν έχασε την νεανική του φρεσκάδα, έγινε μια μεγάλη γιορτή που το θεατρόφιλο κοινό περιμένει πώς και πώς. Φέτος, κλείνει 10 χρόνια και φιλοξενείται στο Φεστιβάλ Αθηνών από τις 22 έως τις 28 Μαΐου.

Χάρη σ’ αυτή την αυτοδιαχειριζόμενη πλατφόρμα, θα παρουσιαστούν στις αίθουσες Ε και Η της Πειραιώς 260, οι νεανικές παραστάσεις που ξεχώρισαν κατά τη φετινή σεζόν. Εμείς βρήκαμε τη δημιουργική ομάδα αυτών των ταλαντούχων καλλιτεχνών και του ζητήσαμε να μοιραστεί μαζί μας τις αναμνήσεις της από όλα αυτά τα χρόνια.

Oι δηλώσεις των καλλιτεχνών και οι λεπτομέρειες για τα δρώμενα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BOB FESTIVAL θέατρο πολιτισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ