Η Κάιλι Τζένερ δεν σταματά να προκαλεί, με γυμνό, στο Instagram -Αυτές είναι οι πιο σέξι φωτογραφίες της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κάιλι Τζένερ δεν σταματά να προκαλεί, με γυμνό, στο Instagram -Αυτές είναι οι πιο σέξι φωτογραφίες της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η αδελφή της, Κιμ Καρντάσιαν, να είναι η βασίλισσα του Instagram, κάνοντας trend τις selfies, αλλά η Κάιλι Τζένερ δεν σταματά να την ανταγωνίζεται ανεβάζοντας συνεχώς σέξι φωτογραφίες.

Αν και είναι η πιο μικρή της οικογένειας, η Κάιλι Τζένερ δεν σταματά να προκαλεί με τις σέξι πόζες της, οι οποίες όμως την κάνουν ακόμη πιο διάσημη στο Instagram.

Φορώντας μαγιό με έντονα κοψίματα και ρούχα με μεγάλο ντεκολτέ, η διάσημη τηλεπερσόνα αφήνει λίγα πράγματα στην φαντασία, κερδίζοντας με τις φωτογραφίες της εκατομμύρια like και follows. Η ίδια μάλιστα δεν έχει διστάσει να βγάλει και προκλητικές πόζες με το αγόρι τους, ενώ βρίσκονται σε πιο ιδιωτικές στιγμές.

Πάντως, παρ΄όλο που είναι αρκετά σέξι στα social media, διάσημα brands προσφέρουν το ένα μετά το άλλο μεγάλα χρηματικά ποσά στην Τζένερ για ένα και μόνο post της.

Αυτέςείναι οι πιο σέξι φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάιλι Τζένερ instagram πόζες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ