Η Νασιονάλ κατέκτησε το Recopa νικώντας την Σαπεκοένσε - iefimerida.gr

Η Νασιονάλ κατέκτησε το Recopa νικώντας την Σαπεκοένσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ατλέτικο Νασιονάλ κατέκτησε το Recopa, Supercup της Νότιας Αμερικής νικώντας 4-1 την Σαπεκοένσε στο Μεντεγίν, ξεπερνώντας έτσι την ήττα (2-1) από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Βραζιλία.

Ήταν μια δύσκολη επιστροφή στη Μεντεγίν για μια ομάδα που είδε τους περισσότερους από τους παίκτες και το προσωπικό της να σκοτώνονται σε αεροπορικό δυστύχημα τον περασμένο Νοέμβριο. Ο μικρός σύλλογος από τη νότια Βραζιλία ήταν να παίξει με την Ατλέτικο στον τελικό του Copa Sudamericana, ισοδύναμο με το Europa League.

Ωστόσο, το αεροπλάνο τους συνετρίβη στην προσέγγιση της κολομβιανής πόλης, σκοτώνοντας 71 από τους 77 επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένων όλων των παικτών της, εκτός από τρεις.

Η Σαπεκοένσε κέρδισε αργότερα το τρόπαιο και το 2017 κλήθηκε να παίξει στον τελικό του Recopa (Supercup Νότιας Αμερικής), εναντίον των νικητών του Copa Libertadores, της Ατλέτικο Νασιονάλ.

«Σημείωσαν ένα γρήγορο γκολ και αυτό λειτούργησε υπέρ της Aτλέτικο, που είχε το χρόνο μαζί της», δήλωσε ο προπονητής της Σαπεκοένσε, Βάγκνερ Μαντσίνι στο Fox Sports μετά το παιχνίδι.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ ατλετικο νασιοναλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ