Χανιά: Απολογείται ο 43χρονoς περιπτεράς που είχε ταμπουρωθεί στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ - iefimerida.gr

Χανιά: Απολογείται ο 43χρονoς περιπτεράς που είχε ταμπουρωθεί στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον του ανακριτή Χανίων αναμένεται ο 43χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου ο οποίος το πρωί της Δευτέρας εισέβαλλε οπλισμένος στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στα Χανιά.

Ο 43χρονος περιπτεράς, πατέρας πέντε παιδιών, εισέβαλλε το πρωί της Δευτέρας στο κτίριο και με την απειλή όλου ζητούσε να του ανανεωθεί η άδεια λειτουργίας του περιπτέρου που διατηρεί στο Ενετικό λιμάνι της πόλης, κρατώντας ομήρους τρεις υπάλληλους της υπηρεσίας.

Σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία, καθώς και διακεκριμένες φθορές.

Να σημειωθεί ότι στην κατάθεση του στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να βλάψει τους ομήρους, αλλά η οικονομική δυσπραγία που αντιμετωπίζει ήταν η κατάσταση που τον οδήγησε σε αυτό το εγχείρημα.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά Ενετικό λιμάνι περίπτερο άδεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ