Champions League: Η Ατλέτικο κέρδισε (2-1), η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε στον τελικό [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Η Ατλέτικο κέρδισε (2-1), η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε στον τελικό [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ Μαδρίτης για δεύτερη σερί σεζόν βρίσκεται στον τελικό του Champions League, καθώς ηττήθηκε μεν με 2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά με το 3-0 του πρώτου αγώνα πήρε το «εισιτήριο» για το Κάρντιφ.

Η Ατλέτικο μπήκε δυνατά με μεγάλο ενθουσιασμό και προηγήθηκε στο 16' με 2-0 (12' Σαούλ, 16' πεν Γκριεζμάν) και εκεί που πλησίασε στην μεγάλη ανατροπή η Ρεάλ... απάντησε πριν την λήξη του ημιχρόνου. Ο Ισκο στο 42' έβαλε ένα γκολ «μαχαιριά» και τελείωσε η πρόκριση εκεί, καθώς έψαχνε τρία γκολ η Ατλέτικο μετά.

Τελικά στο β' ημίχρονο καμία ομάδα δεν σκόραρε, η Ατλέτικο πήρε τη νίκη στο τελευταίο της παιχνίδι στο Champions League στο «Βιθέντε Καλντερόν», αλλά η Ρεάλ πέτυχε έστω και με ήττα τον στόχο της και θα διεκδικήσει ακόμη ένα τρόπαιο του Champions League.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ