Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Αγγελόπουλος - iefimerida.gr

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Αγγελόπουλος

Τραυματίσθηκε σε τροχαίο ο σκηνοθέτης Θόδωρος Αγγελόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Αγγελόπουλος μετά το τραγικό τροχαίο ατύχημα στο Κερατσίνι όπου τραυματίσθηκε θανάσιμα, λίγο μετά τις 7 απόψε, .

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τον κ. Αγγελόπουλο παρέσυρε μοτοσυκλέτα στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας, μετά το πρώτο τούνελ, στο ρεύμα προς Κερατσίνι.

«Η Άλλη Θάλασσα», που ξεκίνησαν στις αρχές Ιανουαρίου. Ο Θόδωρος ΑγγελόπουλοςΣύμφωνα με πληροφορίες ο σκηνοθέτης βρισκόταν στο σημείο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας τη στιγμή που διέσχιζε το οδόστρωμα παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα που οδηγούσε αστυνομικός ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ιδιωτικό νοσοκομείο Metropolitan του Φαλήρου, όπου και νοσηλεύθηκε σε κρίσιμη κατάσταση πριν καταλήξει..

Νωρίς το βράδυ, στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται βρέθηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης και ο πρόεδρος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ