To μαγευτικό ξενοδοχείο που άνοιξε Ελληνας ηθοποιός στα τυρκουάζ νερά του Πόρτο Μπούφαλο [εικόνες] - iefimerida.gr

To μαγευτικό ξενοδοχείο που άνοιξε Ελληνας ηθοποιός στα τυρκουάζ νερά του Πόρτο Μπούφαλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηθοποιοί Χάρης Τζωρτζάκης και Εφη Κόντα πήραν ως «υλικά» τον ενθουσιασμό τους και την ανάγκη για ομορφιά και έφτιαξαν το «Εvia Silence», μια ξενοδοχειακή μονάδα που άνοιξε πριν λίγες ημέρες σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Το «Evia Silence» βρίσκεται στο Πόρτο Μπούφαλο. Το Πόρτο Μπούφαλο είναι ένας αλιευτικός οικισμός που έχει χτιστεί στο νότιο Ευβοικό Κόλπο αποτελώντας μια από τις πιο μαγευτικές γωνιές της Νότιας Εύβοιας. Φημίζεται για τα καθαρά του νερά και το ολόφρεσκο ψάρι του.

Tα ενοικιαζόμενα δωμάτια που παλαιότερα είχε υπό την ιδιοκτησία του ο πατέρας του ηθοποιού μεταμορφώθηκαν. Ο Χάρης Τζωρτζάκης και η Εφη Κόντα θέλησαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να δημιουργήσουν έναν χώρο «καταφύγιο». Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το όνομα που επιλέχθηκε.

Δείτε τους χώρους του ξενοδοχείου στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΡΤΟ ΜΠΟΥΦΑΛΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ