Ηράκλειο: Παλιό κτίριο κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης [εικόνες] - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Παλιό κτίριο κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: cretapost.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός επικράτησε νωρίτερα στο κέντρο του Ηρακλείου, καθώς παλιό κτίριο κατέρρευσε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στην Πλατεία των Λιονταριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κομμάτια κτιρίου που βρίσκεται πάνω από καταστήματα της περιοχής αποκολλήθηκαν και έπεσαν από την μέσα πλευρά του κτιρίου, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν κάποιον περαστικό.

Ωστόσο καταστηματάρχες, που δραστηριοποιούνται στην Πλατεία Λιονταριών ενημέρωσαν την αστυνομία, καθώς, όπως διαπίστωσαν το συγκεκριμένο κτίριο έχει πάρει επικίνδυνη κλίση.

Ηράκλειο: Παλιό κτίριο κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αστυνομικοί και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο για να δουν τι έχει συμβεί, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η αρμόδια υπηρεσία του δήμου.

Δεκάδες τουρίστες που βρίσκονται στην πόλη του Ηράκλειο και βρέθηκαν στο σημείο έκπληκτοι παρακολουθούσαν, τι είχε συμβεί, απαθανατίζοντας το εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Ηράκλειο: Παλιό κτίριο κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο κτίριο κατάρρευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ