Βρήκαμε τα καλύτερα σουβλάκια της πόλης -5 μαγαζιά με αυθεντικές συνταγές - iefimerida.gr

Βρήκαμε τα καλύτερα σουβλάκια της πόλης -5 μαγαζιά με αυθεντικές συνταγές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αυθεντικό εγχώριο έδεσμα που δεν χορταίνουν να απολαμβάνουν οι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας. Η λιχουδιά που έχει καταφέρει να γίνει αντικείμενο συζητήσεων και διαφωνιών ανάμεσα σε όσους ζουν στη βόρεια και νότια Ελλάδα. Ζουμερό κρέας, με ή χωρίς τζατζίκι, πατάτες ή κρεμμύδι. Με μια λέξη: σουβλάκι!

Ο παραδοσιακός αυτός πειρασμός βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των καλοφαγάδων (όλες τις ώρες της ημέρας), που απαιτούν τα φρέσκα και ποιοτικά υλικά, αλλά και το μεράκι στο ψήσιμο - το μυστικό της επιτυχίας.

Εμείς βγήκαμε μια βόλτα στην πόλη και αφού πρώτα ξεπεράσαμε το άγχος με τις θερμίδες και τους υδατάνθρακες, ικανοποιήσαμε την πείνα μας στις 5 καλύτερες επιλογές, αυτές που διατηρούν την παράδοση (ακόμα κι αν είναι new entry στην αγορά) και σας τις προτείνουμε.

Δείτε πού μπορείτε να απολαύσετε τέλειο σουβλάκι στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σουβλάκι έξοδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ