Εξαλλος ο Λάκης Γαβαλάς με το βίντεο που δείχνει την παρακμή της βίλας του στη Μύκονο - iefimerida.gr

Εξαλλος ο Λάκης Γαβαλάς με το βίντεο που δείχνει την παρακμή της βίλας του στη Μύκονο

Eurokinissi/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πίκρα αλλά και οργή αντέδρασε ο Λάκης Γαβαλάς στο βίντεο που δημοσιεύτηκε και αποτυπώνει την παρακμή την παρατημένη βίλα του στη Μύκονο.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο γνωστός επιχειρηματίας σημειώνει μεταξύ άλλων: «Δεν παθιάζομαι με τα υλικά αγαθά... Τα όνειρά μου και τα πιστεύω μου δεν αιχμαλωτίζονται σε ένα κρεβάτι σε μια βίλα στη Φτελιά της Μυκόνου, αλλά δίπλα στην αγκαλιά του αγαπημένου μου προσώπου».

Μιλά αιχμηρά για το βίντεο που «με τόσο πάθος έδειξε ο ασθμαίνων ρεπόρτερ» και διερωτάται «σε ποιον θέλουν να προκαλέσουν όλεθρο και γιατί».

«Πριν δουν την κατάντια του σπιτιού αυτού, ας κοιτάξουν τα ερείπια τις Ακρόπολης!»

Ο Λάκης Γαβαλάς δείχνει βαθιά ενόχληση για την δημοσιότητα που πήρε το θέμα και εκφράζει την διαμαρτυρία του παραπέμποντας στα... ερείπια της Ακρόπολης. «Πριν δουν την κατάντια του σπιτιού αυτού, ας κοιτάξουν τα ερείπια τις Ακρόπολης, τα σκουπίδια με γεμάτους κάδους, τη λίγδα της Τσακάλωφ από τα σουβλατζίδικα και έπειτα να ασχοληθούν με κάτι σαν το σπίτι μου που νομίζουν πως είναι πιασάρικο».

Δείτε την ανάρτηση στο facebook:

Εξαλλος ο Λάκης Γαβαλάς με το βίντεο που δείχνει την παρακμή της βίλας του στη Μύκονο | iefimerida.gr 0

Δείτε το βίντεο που προκάλεσε την οργή του Λάκη Γαβαλά:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάκης Γαβαλάς Βίλα Μύκονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ