Παρέλαση ονομάτων για τον πάγκο του Ολυμπιακού – Γάλλος ή Ισπανός - iefimerida.gr

Παρέλαση ονομάτων για τον πάγκο του Ολυμπιακού – Γάλλος ή Ισπανός

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ημέρες περνούν και στον Ολυμπιακό κορυφώνονται οι συζητήσεις για την εύρεση προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Αμέσως μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, ξεκίνησε ο προγραμματισμός της νέας σεζόν. Κύριο μέλημα φυσικά των ερυθρόλευκων είναι η εύρεση του κατάλληλου προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει να αφήσει πίσω του τη φετινή σεζόν και με τις κατάλληλες προσθήκες, θα οδηγήσει καταρχάς την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως κινείται με διπλό άξονα. Η επιλογή προπονητή θα γίνει είτε από την γαλλική αγορά είτε από την ισπανική. Η παρουσία του Φρανσουά Μοντέστο αλλά και του Κριστιάν Καρεμπέ, είναι αυτή που έχει ανοίξει την πόρτα προς τη Γαλλία όπου παρουσιάζει ενδιαφέρον η περίπτωση του Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος αποχωρεί από την Σεντ Ετιέν.

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, θέλουν τους Φραν Εσκριμπά και Πελεγκρίνο να έχουν προβάδισμα, με την περίπτωση του πρώτου πάντως να φαντάζει και ως η πιο δύσκολη αφού η εξέλιξή του τα τελευταία χρόνια στο ισπανικό ποδόσφαιρο, είναι τέτοια που δεν αποκλείεται να βρει κάποιο καλύτερο συμβόλαιο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Εκκαθαρίσεις στο ρόστερ

Η έλευση νέου προπονητή το συντομότερο δυνατό είναι αναγκαία και για έναν ακόμη λόγο. Για να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στους δανεικούς παίκτες, οι οποίοι είναι φανερό πως δεν υπολογίζονται στην ομάδα και μπορούν να αποφέρουν έξτρα έσοδα.

Μια περίπτωση για παράδειγμα είναι αυτή του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος μετά την εξαιρετική του παρουσία στην Ισπανία με τη φανέλα της Λεγανές, δεν αποκλείεται να μείνει μόνιμα, με τον σύλλογο να ενεργοποιεί τη ρήτρα των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ