Survivor: Επική ανατροπή από τους Διάσημους - Φωνές και νεύρα με Βαλαβάνη και Ντάνο [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Επική ανατροπή από τους Διάσημους - Φωνές και νεύρα με Βαλαβάνη και Ντάνο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η ανάγκη και η μεγάλη επιθυμία για νίκη να έκαναν τους διάσημους να παίξουν πολύ παθιασμένα στο χτεσινό αγώνισμα του Survivor, αλλά δεν έλειψαν και οι εντάσεις στην ομάδα τους, την ώρα μάλιστα που το σκορ ήταν 9-9.

Μια από τις πιο συγκλονιστικές μονομαχίες στο αγώνισμα επάθλου έκρυβε το τελευταίο επεισόδιο του Survivor.

Η μέρα ξεκίνησε, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ρίχνει τα καρφιά του προς την παρέα των «διαμαντιών» όπως αποκάλεσαν τους εαυτούς τους Κοκκινάκης, Λάουρα και Βαλαβάνη αφού ήθελε η ομάδα του να ψηφίσει με καθαρά αγωνιστικό κριτήριο σκοπεύοντας στις νίκες.

«Εδώ δεν είναι καφετέρια» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα και συμπλήρωσε «Εδώ μιλάμε για επιβίωση».

Περνώντας στο αγώνισμα, οι «Μαχητές» φάνηκε να φτάνουν μια ανάσα από τη νίκη. Το χτεσινό έπαθλο ήταν αρκετά πρωτότυπο, καθώς ο νικητής θα είχε την ευκαιρία να πιει μπύρες, να απολαύσει χοτ-ντογκ και να παρακολουθήσει τον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ήταν ένα αγώνισμα που συνδύασε ταχύτητα, δύναμη και εξυπνάδα μιας και είχε και παζλ.

Με το σκορ στο 8-5 και τον εκνευρισμό στα ύψη, οι «Διάσημοι» πάλεψαν για την ανατροπή και με κορυφαίους παίκτες τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευριδίκη Βαλαβάνη κατάφεραν να φτάσουν στο 9-9.

Κάπου εκεί όμως άρχισαν τα νεύρα. Ο Αγγελόπουλος πιεσμένος από το άγχος της νίκης ήθελε να επαναφέρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την συμπαίκτριά του αφού μαζί θα έπαιζαν στο τελευταίο διπλό, απέναντι στον Μάριο και την Ελισάβετ.

Η ίδια φώναζε «αφήστε με» σε μία προσπάθειά της να ηρεμήσει και να συγκεντρωθεί για τον τελευταίο γύρο που θα έκρινε και τον νικητή. Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, ζήτησαν από τον Ντάνο να την αφήσει ήσυχη όμως εκείνος εκνευρίστηκε που σε όλο το αγώνισμα Κοκκινάκης και Λάουρα κάθονταν μακριά από την ομάδα και δεν προσπαθούσαν να τους τονώσουν την ψυχολογία.

Φώναξε «Από την αρχή του ματς να μιλάτε» πετώντας ένα μπουκάλι νερό και στην συζήτηση παρενέβη και ο Μπο, ο οποίος του είπε «Άφησέ την ρε μαλ…α σου λέω. Ήρεμοι είμαστε, άφησέ την, σου λέει ότι δεν θέλει κανέναν».

Τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα, μιας και το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει, με τον Αγγελόπουλο και την Βαλαβάνη να δίνουν όλες τους τις δυνάμεις και να κερδίζουν ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς.

Στο τέλος ο Αγγελόπουλος έδειξε και τον άλλο του, πιο τρυφερό χαρακτήρα, βουρκώνοντας την ώρα που αφιέρωνε το βραβείο στο τριών μόλις μηνών ανιψάκι του.

«Νιώθω υπέροχα, το χρειαζόμασταν όλοι. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη αυτή στο νεογέννητο παιδάκι του αδερφού μου και στην ανιψιά μου επίσης», είπε ο Ντάνος με τρεμάμενη φωνή και τόνισε πως ο μικρούλης θα πάρει το όνομα του πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή.

Το φινάλε της ημέρας περιελάμβανε ποδόσφαιρο, μπύρες και χοτ-ντογκ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor ντανος παιχνίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ