Χανιά: Αιματηρή οικογενειακή συμπλοκή με έναν νεκρό [εικόνες] - iefimerida.gr

Χανιά: Αιματηρή οικογενειακή συμπλοκή με έναν νεκρό [εικόνες]

Φωτογραφίες:  zarpanews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιματηρό επεισόδιο με θύμα έναν 42χρονο Ρουμάνο, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Χανιά, σε μονοκατοικία της οδού Μυλωνογιάννη, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον τρία άτομα, δύο άνδρες και μια γυναίκα ενεπλάκησαν σε βίαιο καβγά, πιθανότατα οικογενειακό επεισόδιο, που έλαβε χώρα στην αυλή του σπιτιού, και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες ο 42χρονος που κατάγεται από τη Ρουμανία δέχθηκε θανατηφόρα χτυπήματα από ένα τσεκούρι!

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν μια γυναίκα και ένα ακόμα άνδρα επίσης Ρουμάνους, που βρισκόταν στο σημείο την ώρα της συμπλοκής και λίγο μετά συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, έναν 54χρόνο ομοεθνή του.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να εξακριβωθούν από τον ιατροδικαστή τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Στην οδό Μυλωνογιάννη είχε σπεύσει ιατροδικαστής, καθώς επίσης άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Εγκληματολογικού. Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της σορού στο νεκροτομείο μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 19:00, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού όπου σημειώθηκε η άγρια συμπλοκή.

Χανιά: Αιματηρή οικογενειακή συμπλοκή με έναν νεκρό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Χανιά: Αιματηρή οικογενειακή συμπλοκή με έναν νεκρό [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες από zarpanews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά συμπλοκή νεκρός αλλοδαπός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ