Τσεκάρει το εισιτήριο του τελικού η Γιουβέντους – Απόψε κόντρα στη Μονακό - iefimerida.gr

Τσεκάρει το εισιτήριο του τελικού η Γιουβέντους – Απόψε κόντρα στη Μονακό

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχοντας το υπέρ της 2-0 από το πρώτο παιχνίδι, η Γιουβέντους καλείται να διαχειριστεί τη ρεβάνς απέναντι στην Μονακό (21:45, Cosmote Sport 1) και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Η αναμέτρηση με την Μονακό μόνο εύκολη δεν ήταν στο «Λουί Ντε» ωστόσο οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έδειξαν το πραγματικά καλό τους πρόσωπο και πήραν μια σπουδαία νίκη.

Κράτησαν μάλιστα το μηδέν στην άμυνα, γεγονός που μετατρέπει σε ακόμη πιο εύκολη υπόθεση την ρεβάνς, ωστόσο η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα ψάξει την ανατροπή έκπληξη.

Είναι χαρακτηριστικό πως από το 1971 και έπειτα, μόνο 9 ομάδες έχουν καταφέρει να πάρουν την πρόκριση ενώ είχαν ηττηθεί στην έδρα τους στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 2-0.

Για την Γιουβέντους επιστρέφει ο Κεντίρα από τιμωρία και ο Αλέγκρι δεν αποκλείεται να προτιμήσει ξανά σύστημα με τρεις στην άμυνα. Οι Γάλλοι από την πλευρά τους δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα, έχοντας επίγνωση της δυσκολίας που έχει η αποστολή τους.

Πιθανές Συνθέσεις
Γιουβέντους
: Μπουφόν – Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι – Αλβες, Πιάνιτς, Κεντίρα, Σάντρο – Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς - Ιγκουαϊν
Μονακό: Σούμπασιτς – Ντιράρ, Ζέμερσον, Γκλικ, Σιντιμπέ – Σίλβα, Μπακαγιόκο, Φαμπίνιο, Λεμάρ – Φαλκάο, Εμπαπέ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουβέντους Μονακό ημιτελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ