Survivor: Νεύρα και ένταση, πώς Κοκκινάκης και Λάουρα παρέσυραν την Ευρυδίκη προς αποχώρηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Νεύρα και ένταση, πώς Κοκκινάκης και Λάουρα παρέσυραν την Ευρυδίκη προς αποχώρηση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ένταση και τα νεύρα στο στρατόπεδο των Διασήμων συνεχίστηκαν και στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor.

Η νέα ήττα από τους Μαχητές στο αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία έφερε σε δύσκολη θέση την ομάδα των Διασήμων, με τους Χρανιώτη και Ντάνο να κερδίζουν την ατομική ασυλία και να εξαιρούνται της ψηφοφορίας.

Προτεινόμενοι προς αποχώρηση βγήκαν οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες και συγκεκριμένα οι Μπο, Κώστας Κοκκινάκης, Λάουρα Νάργες, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Κατά την ψηφοφορία, το τρίο Λάουρα, Ευρυδίκη, Κοκκινάκης κινήθηκαν συντονισμένα ψηφίζοντας Μπο, ενώ οι υπόλοιποι τρεις παίκτες της ομάδας -ψηφίζοντας με αγωνιστικά κριτήρια- επέλεξαν τη Λάουρα. Ετσι, από την ψηφοφορία κατέληξαν να είναι υποψήφιοι δύο παίκτες των Διασήμων.

Ερωτηματικό παραμένει γιατί η Ευρυδίκη συντονίστηκε με τους δύο άλλους, καλούς της φίλους και ψήφισε τον Μπο, αφού με αυτόν τον τρόπο ήταν ολοφάνερο ότι θα έβγαινε εν συνεχεία και η ίδια υποψήφια.

Οπως και έγινε, καθώς Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης που είχαν κερδίσει τις ατομικές ασυλίες δεν είχαν, απλά, άλλες επιλογές. Επρεπε να ψηφίσουν ο ένας τον Κοκκινάκη και ο άλλος τη Βαλαβάνη. Οπως και έγινε.

Πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, ο Σάκης Τανιμανίδης άνοιξε ξανά την κουβέντα της παρεξήγησης ανάμεσα στον Ντάνο και τον Σπαλιάρα, με τον παίκτη των Διασήμων να δίνει τη δική του εξήγηση αλλά και τον Γιάννη Σπαλιάρα να τονίζει πως το θέμα έληξε.


Νωρίτερα, στον αγωνιστικό στίβο, ο οποίος είχε σπριντ και στενά περάσματα ευνοώντας τους Μαχητές, οι Διάσημοι είχαν χάσει πανηγυρικά. Οι Μαχητές τους κέρδισαν με 10-3, σχετικά άνετα. Στους Διασήμους οι μόνοι που έδωσαν νίκη ήταν ο Αγγελόπουλος, ο Χρανιώτης και η Λάουρα, κατά τύχη, η οποία αν και είχε μείνει μισή διαδρομή πίσω και έφθασε ασθμαίνοντας στον τερματισμό, ο στόχος ήταν κατασκευασμένος με τέτοιο τρόπο που ήταν θέμα τύχης να μπουν τα δύο καλάθια. Και φαίνεται ότι η τύχη την ευνόησε και η παίκτρια των Διασήμων έβαλε τους δύο πόντους χωρίς ούτε η ίδια να το καταλάβει!

Χαμός με το νέο trailer

Τα νεύρα χτυπάνε κόκκινο στο σημερινό επεισόδιο. Η ομάδα των Διασήμων, με τον Ντάνο πρώτο, εξέφρασε το παράπονό της για το μη αγωνιστικό κριτήριο στην ψηφοφορία για τις υποψηφιότητες, ενώ οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ