Συνεδριάζει το μεσημέρι η «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα - iefimerida.gr

Συνεδριάζει το μεσημέρι η «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Yπο την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται στην ομιλία του να κινηθεί σε υψηλούς τόνους εξαπολύοντας για ακόμη μία φορά έντονη επίθεση στην κυβέρνηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να ταχθεί και πάλι κατά του 4ου μνημονίου, και κατά της νέας διαπλοκής που η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση πως δημιουργεί.

Παράλληλα, θα κάνει εκτενή αναφορά στις προτάσεις της ΝΔ και στο σχέδιό του προκειμένου η Ελλάδα να βγει από την κρίση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ πρόκειται να αναφερθεί και στη εξέλιξη των γαλλικών εκλογών καθώς στην αξιωματική αντιπολίτευση εκτιμούν ότι έχουν ιδιαίτερη αξία για τη χώρα μας. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε τη νίκη του Εμμανουέλ Μακρόν ως «νίκη της κοινής λογικής» σε ραδιοφωνική συνέντευξή του: «Νίκη της κοινής λογικής, της μετριοπάθειας και του ρεαλισμού απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού, του ευρωσκεπτικισμού και του σκληρού διχασμού. Ο Εμμανουέλ Μακρόν είναι εξαιρετικά καταρτισμένος πολιτικός, φέρνει νέες ιδέες και θα αγωνιστεί για μια καλύτερη Ευρώπη. Ήταν ξεκάθαρο ότι η Γαλλία ήταν σε θέση να κάνει μια τομή με το παρελθόν. Το συμπέρασμα είναι ότι τα παραδοσιακά Κόμματα πρέπει να αλλάξουν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τέλος, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Κοινοβουλευτική Ομάδα συνεδρίαση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ