Xίος: Στη φυλακή οι δύο συλληφθέντες που μετέφεραν παράνομα μετανάστες - iefimerida.gr

Xίος: Στη φυλακή οι δύο συλληφθέντες που μετέφεραν παράνομα μετανάστες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις φυλακές Χίου αναμένεται να οδηγηθούν οι δύο συλληφθέντες που στις 25 Απριλίου επεχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα μετανάσες από τη Βολισσό της Χίου στα Ψαρά.

Ειδικότερα, το συμβούλιο πλημμελειοδικών Χίου στην συνεδρίασή του έκρινε προφυλακιστέους μέχρι να εκδικασθεί η υπόθεσή τους, εκτός άν μέχρι τότε και μετά από εύλογο χρονικό διάστημα, υποβληθεί αίτημα για μετατροπή της προφυλάκισής τους με άλλους περιοριστικούς όρους.

Να σημειωθεί πως στις 28 Απριλίου 2017 μετά την διαφωνία εισαγγελέως και ανακρίτριας, είχε επιβληθεί κατ΄ οίκον περιορισμός έως ότου αποφασίσει το συμβούλιο πλημμελειοδικών, αμφότερους και στους δύο συλληφθέντες.

Είχαν επιχειρήσει στις 24 Απριλίου 2017 να μεταφέρουν από τα Λημνιά της Βολισσού στα Ψαρά, με το ταχύπλοο σκάφος οκτώ πρόσφυγες και μετανάστες, προκειμένου να επιβιβασθούν από το λιμάνι του νησιού στο πλοίο που εκτελεί δρομολόγιο για Πειραιά.

Στη συνέχεια και αφού εντοπίστηκαν στον λιμενικό σταθμό των Ψαρών μεταφέρθηκαν στο λιμεναρχείο Χίου και στη συνέχεια συνελήφθησαν οι δύο.

Πηγή: astraparis.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΙΟΥ συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ