Αποκάλυψη: Το τελευταίο φλερτ της Τζάκι Κένεντι πριν πεθάνει- Είχε βγει ραντεβού με τον Aλεκ Μπόλντουιν [εικόνες] - iefimerida.gr

Αποκάλυψη: Το τελευταίο φλερτ της Τζάκι Κένεντι πριν πεθάνει- Είχε βγει ραντεβού με τον Aλεκ Μπόλντουιν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκείνος 33 ετών, γόης, πανέμορφος με χιούμορ και ηθοποιός, εκείνη 62, χήρα, χωρισμένη και πρώην Πρώτη Κυρία του Λευκού Οίκου.

Κι, όμως, ενώ οι περιστάσεις και τα νούμερα δεν θα άφηναν ποτέ κάποιον να σκεφτεί πως ο ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν και η Τζάκι Κένεντι θα μπορούσαν να έχουν φλερτάρει μεταξύ τους, ένα νέο βιβλίο έρχεται να διηγηθεί μία άγνωστη ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Χαρτ, πιστός φίλος του Τζον Κένεντι, κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το βιβλίο, «Λάκι Τζιμ», αναφέροντας άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής ζωής του Κένεντι που μόνο εκείνος γνώριζε λόγω της μακροχρόνιας φιλία του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, λοιπόν, η Τζάκι Κένεντι δύο χρόνια πριν τον θάνατό της ήθελε πάρα πολύ να βγει ραντεβού με τον γοητευτικό Άλεκ, με αποτέλεσμα να μην διστάσει να το ζητήσει.

Διαβάστε τι ζήτησε η Τζάκι Κένεντι και τι απάντησε ο διάσημος ηθοποιός στο φλερτ, στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ