Επικυρώθηκε η βαθμολογία - Ξεκινούν τα πλέι-οφ στην Super League - iefimerida.gr

Επικυρώθηκε η βαθμολογία - Ξεκινούν τα πλέι-οφ στην Super League

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες του ΠΑΟΚ να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της Super League αφού στο έκτακτο ΔΣ αποφασίστηκε από την πλειοψηφία των ΠΑΕ πως δεν υπήρχε λόγος να συμβεί κάτι τέτοιο.

Την επικύρωση της βαθμολογίας αποφάσισε το ΔΣ της Super League, κάτι που σημαίνει πως τα πλέι-οφ θα ξεκινήσουν κανονικά.

Ο ΠΑΟΚ επιθυμούσε την μη επικύρωση της βαθμολογίας αφού ήλπιζε σε πιθανή αφαίρεση βαθμών του Ολυμπιακού, ωστόσο από τις 12 ΠΑΕ που βρέθηκαν στα γραφεία της Λίγκας, μόλις οι τρεις ψήφισαν υπέρ της μη επικύρωσης. Στο πλευρό του ΠΑΟΚ τάχθηκαν Λάρισα και Κέρκυρα ενώ υπέρ της επικύρωσης ψήφισαν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Πανιώνιος μαζί φυσικά με τον Ολυμπιακό.

Με ψήφους 9-3 λοιπόν, η βαθμολογία επικυρώθηκε και τα πλέι-οφ θα ξεκινήσουν την Κυριακή με τη συμμετοχή των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Πανιωνίου.

Η ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ.
1.ΠΑΟΚ 2 β
2.ΠΑΟ 1 β.
3.ΑΕΚ 0 β
4.Πανιώνιος 0 β.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βαθμολογία πλει-οφ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ