Η Google προβλέπει ποια χώρα θα κερδίσει τη Eurovision 2017 [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Google προβλέπει ποια χώρα θα κερδίσει τη Eurovision 2017 [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναλύοντας τις λεπτομέρειες από τις έρευνες των χρηστών σε κάθε χώρα, ο γίγαντας του ίντερνετ κατόρθωσε να προβλέψει το όνομα της χώρας που θα κερδίσει τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.


Σύμφωνα με την Google, οι Γάλλοι θα κερδίσουν με συνολικά 266 ψήφους.
Η Γαλλία θα προηγηθεί της Ιταλίας κατά 9 ψήφους και της Βουλγαρίας κατά 26 ψήφους. Το Βέλγιο θα πάρει την έβδομη θέση με ένα σκορ 204 ψήφων.

Η Google προβλέπει ποια χώρα θα κερδίσει τη Eurovision 2017 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0


Σύμφωνα με την Google, οι Βέλγοι θα ψηφίσουν υπέρ των γειτόνων τους Γάλλων (12 ψήφοι), υπέρ της Ιταλίας (10 ψήφοι), υπέρ της Ολλανδίας (8 Ψήφοι). Θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους από την Γαλλία και την Ολλανδία (12 ψήφους).


Ας σημειωθεί, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ότι οι προβλέψεις της Google δίνουν μια πρώτη εκτίμηση, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο για την Γαλλία. Γιατί τα δεδομένα που δημοσιεύει η Google βασίζονται σε έρευνες στο ίντερνετ από χρήστες και όχι από πρόθεση ψήφου των τηλεθεατών.

Ακούστε το τραγουδάκι της Γαλλίας για την Eurovision:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Google προβλέπει eurovision 2017 νικητής Γαλλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ