Ποιος είναι ο Τούρκος κρεοπώλης που τάισε το Survivor -Η κίνησή του που τον έκανε viral και την κάνουν όλοι οι σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο Τούρκος κρεοπώλης που τάισε το Survivor -Η κίνησή του που τον έκανε viral και την κάνουν όλοι οι σταρ [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τούρκος Νουσρέτ Γκιοκτσέ ή όπως τον ξέρουν οι περισσότεροι «Salt Bae» (Μωρό του Αλατιού), ο οποίος είχε καταφέρει να γίνει viral χάρη στη χαρακτηριστική κίνηση που ρίχνει το αλάτι, βρέθηκε στο Survivor.

Ο Νουσρέτ ήταν καλεσμένος στο ελληνικό Survivor και μαγείρεψε με τον δικό του μοναδικό τρόπο για τον νικητή του επάθλου. Πριν από τον αγώνα κέρασε τους παίκτες μια μπουκιά από το κρέας που είχε φτιάξει και αστειεύτηκε δείχνοντάς τους την κίνηση που τον έκανε διάσημο.

Προλογίζοντάς τον ο Σάκης Τανιμανίδης τον αποθέωσε στους παίκτες, οι οποίοι και τον καλωσόρισαν. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που παρευρίσκομαι εδώ. Θα είναι η πρώτη φορά που θα προσπαθήσω να χορτάσω ανθρώπους που πεινάνε τόσο πολύ. Γι’ αυτό τον λόγο είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε.

Ο παρουσιαστής του είπε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τους Μαχητές είχε πανηγυρίσει με τη χαρακτηριστική του κίνηση μετά από ένα αγώνισμα, με τον Νουσρέτ να σχολιάζει σχετικά: «Πάρα πολύς κόσμος το έχει κάνει αυτό και με χαροποιεί ιδιαίτερα. Οσο το δυνατόν θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε. Αρεσε σε όλους. Εχουν πανηγυρίσει στο ποδόσφαιρο αλλά και στο Survivor. Και αυτό μου δίνει ιδιαίτερη χαρά».

Ποιος είναι ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ

Μελαχρινός με κορμί «φέτες», γυαλιά ηλίου, κολλητά μπλουζάκια και πολύ μα πολύ ταπεραμέντο, ο Νουσρέτ έγινε γνωστός τον Ιανουάριο του 2017, όταν πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο όπου κόβει μία μπριζόλα και ρίχνει σε αυτή αλάτι από ψηλά σπάζοντας τον καρπό του.

Αυτή η τόσο μοναδική κίνηση τον έκανε να γίνει viral μέσα σε μόνο λίγες ώρες. Το συγκεκριμένο βίντεο, πλέον, το έχουν δει πάνω από 14,5 εκατ. άνθρωποι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις Ιαν 7, 2017, 2:44πμ PST

Γεννήθηκε το 1983 στο Ερζερούμ και ήταν ένα από τα πέντε παιδιά ενός εργάτη ορυχείων. Ο Νουσρέτ έγινε στα 14 του μαθητευόμενος κρεοπώλης και από τότε ξεκίνησε να χτίζει την αυτοκρατορία του. «Εργαζόμουν ασταμάτητα, δεν έπαιρνα άδειες, ούτε υπερωρίες. Δούλευα 18 ώρες την ημέρα», είχε πει σε συνέντευξή του.

Το 2009 έφυγε για την Αργεντινή, όπου για τρεις μήνες εργαζόταν σε φάρμες, κρεοπωλεία και εστιατόρια. Ενα χρόνο μετά βρέθηκε στην Αμερική. Ζήτησε να του εκδώσουν βίζα, άλλα δεν είχε ούτε χρήματα σε λογαριασμό, ούτε περιουσία και δεν ήταν παντρεμένος. Του αρνήθηκαν τέσσερις φορές.
Το όνομά του, παρόλο αυτά, έχει υπάρξει σε εφημερίδες, ενώ έχει δημοσιεύσει μενού στους New York Times.

Χωρίς να βρίσκει την τύχη του στην Αμερική, επέστρεψε στην Τουρκία. Ηξερε πως ήθελε να ανοίξει ένα δικό του μέρος, με τις προτάσεις να είναι πολλές. Ενας παλιός του φίλος ο Μιτάτ Ερντεμ ήταν ο άνθρωπος που τον εμπιστεύτηκε.

«Δώσε μου χρήματα και θα σου δώσω μια ταμειακή μηχανή που θα μετράς χρήματα», του είχε πει, μετά από περίπου έξι μήνες έγινε η επένδυση και του πλήρωσε το μερίδιό του.

«Εβλεπα το σήμα του καταστήματος κάθε βράδυ, καθώς περνούσα από την πόρτα. Προσευχόμουν και ήμουν ευγνώμων. Ακόμα είμαι», είχε πει σχετικά με το πώς ένιωσε για την επιτυχία του.

Δύο χρόνια μετά τη δημιουργία του πρώτου του εστιατορίου ταξίδεψε ως το Ντουμπάι. Πλέον, είναι ιδιοκτήτης πέντε steakhouses και δύο μπεργκράδικων, ενώ στο επεισόδιο του Survivor μάθαμε πως θέλει πολύ να ανοίξει δύο εστιατόρια στην Ελλάδα, ένα στην Αθήνα και ένα στη Μύκονο.

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, η αυτοκρατορία εστιατορίων του αξίζει εκατομμύρια δολάρια και απασχολεί 400 εργαζόμενους.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν δειπνήσει στα εστιατόριά του είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Μεζούτ Εζίλ αλλά και ο Αντώνης Ρέμος. Μάλιστα, ο Ελληνας τραγουδιστής τον είχε χαρακτηρίσει «τον καλύτερο του κόσμου, τον βασιλιά».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις Σεπ 20, 2016, 9:33πμ PDT

Ποιος είναι ο Τούρκος κρεοπώλης που τάισε το Survivor -Η κίνησή του που τον έκανε viral και την κάνουν όλοι οι σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις Νοέ 9, 2016, 12:26μμ PST

Τι σημαίνει Salt Bae

Η λέξη Bae χρησιμοποιείται ως συντόμευση των λέξεων «babe» ή «baby». Ωστόσο, πολλοί το «Salt Bae» το ερμηνεύουν ως «αλατίζω πριν από οποιονδήποτε άλλον».

Η κίνησή του αγαπήθηκε πολύ από τους αθλητές, οι οποίοι την επέλεξαν στον πανηγυρισμό τους:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις Μάρ 7, 2017, 12:04μμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις Φεβ 1, 2017, 2:05μμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις Ιαν 31, 2017, 5:11πμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις Ιαν 28, 2017, 12:21μμ PST

Η viral κίνηση και από τον Τζάστιν Μπίμπερ:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις Μάι 7, 2017, 2:22μμ PDT

Και επειδή είχε γίνει viral, οι αναρτήσεις στο Διαδίκτυο είναι πολλές:

Ποιος είναι ο Τούρκος κρεοπώλης που τάισε το Survivor -Η κίνησή του που τον έκανε viral και την κάνουν όλοι οι σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ποιος είναι ο Τούρκος κρεοπώλης που τάισε το Survivor -Η κίνησή του που τον έκανε viral και την κάνουν όλοι οι σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ποιος είναι ο Τούρκος κρεοπώλης που τάισε το Survivor -Η κίνησή του που τον έκανε viral και την κάνουν όλοι οι σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ποιος είναι ο Τούρκος κρεοπώλης που τάισε το Survivor -Η κίνησή του που τον έκανε viral και την κάνουν όλοι οι σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ποιος είναι ο Τούρκος κρεοπώλης που τάισε το Survivor -Η κίνησή του που τον έκανε viral και την κάνουν όλοι οι σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ποιος είναι ο Τούρκος κρεοπώλης που τάισε το Survivor -Η κίνησή του που τον έκανε viral και την κάνουν όλοι οι σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ποιος είναι ο Τούρκος κρεοπώλης που τάισε το Survivor -Η κίνησή του που τον έκανε viral και την κάνουν όλοι οι σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Και μια ιδέα από το Instagram του που συνήθως ποζάρει μαζί με κρεατικά:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις Μάρ 21, 2017, 2:03πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις Οκτ 18, 2016, 2:29πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις Ιούλ 13, 2016, 6:07πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις Σεπ 7, 2016, 7:09πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις Οκτ 28, 2016, 6:52πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις Νοέ 18, 2016, 2:22μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νουσρέτ Γκιοτσέ τουρκος σεφ Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ