4 tips για να απομακρύνετε τη μυρωδιά από το τηγανητό ψάρι - iefimerida.gr

4 tips για να απομακρύνετε τη μυρωδιά από το τηγανητό ψάρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βυθός της θάλασσας κρύβει μέσα του μικρούς και μεγάλους γευστικούς θησαυρούς, που αποτελούν κλασική αξία στη μεσογειακή διατροφή.

Ο λόγος για τα ψάρια, που καταναλώνονται όλες τις εποχές του χρόνου και είναι ιδιαίτερα θρεπτικά για τον οργανισμό, αφού αποτελούν βασική πηγή πρωτεϊνών, ωφέλιμων βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και ω-3 λιπαρών.

Εχουν συνδεθεί με την προστασία της όρασης, την καλή υγεία της καρδιάς, τη χαμηλή αρτηριακή πίεση, τη διατήρηση ενός γερού σκελετού αλλά και με την προστασία από άλλες ασθένειες.

Ωστόσο, αν υπάρχει κάτι αρνητικό που σχετίζεται με τα ψάρια, αυτό είναι η μυρωδιά που αφήνουν στους χώρους του σπιτιού και ιδιαίτερα στην κουζίνα, όταν τηγανίζονται.

Για να την απομακρύνετε και να διατηρήσετε την ατμόσφαιρα καθαρή και ευχάριστη ακόμα και μετά το τηγάνισμα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε μια από τις τέσσερις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές.

Οι χρήσιμες συμβουλές για να απομακρύνετε τη μυρωδιά από το ψάρι στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ψάρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ