Χιμένεθ: «Δεν είναι δίκαιο να παίζεις με τα συναισθήματα τόσων ανθρώπων» - iefimerida.gr

Χιμένεθ: «Δεν είναι δίκαιο να παίζεις με τα συναισθήματα τόσων ανθρώπων»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λιγομίλητος ο Χιμένεθ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι καταλαβαίνει τη δυσκολία του να είσαι διαιτητής, αλλά «δεν είναι δίκαιο να παίζεις με τα συναισθήματα τόσων ανθρώπων».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου: «Πρώτα απ' όλα να, συγχαρώ τον ΠΑΟΚ. Κατά δεύτερο, να ευχηθώ μια καλή επιστροφή στον κόσμο της ΑΕΚ και να τους δώσω κουράγιο. Δεν ήταν ένας τελικός με καλό ποδόσφαιρο, όπως είναι όλοι οι τελικοί, λόγω του πάθος που υπάρχει.

Ένας τελικός με δύο μεγάλες ομάδες, πολύ ισορροπημένος. Το μόνο που θέλω είναι να σας ζητήσω συγγνώμη. Δεν θέλω να κάνω κάποια απροσεξία. Γνωρίζω πολύ καλά το πόσο δύσκολο είναι να σφυρίζεις. Είναι η πιο δύσκολη δουλειά στο ποδόσφαιρο. Αλλά δεν είναι δίκαιο να παίζουμε με τα συναισθήματα τόσων ανθρώπων, λόγω δύο διαιτητικών λαθών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μανόλο Χιμένεθ τελικός ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ