Τελικός Κυπέλλου: 11 τραυματίες στο Πανθεσσαλικό, ένας αστυνομικός - iefimerida.gr

Τελικός Κυπέλλου: 11 τραυματίες στο Πανθεσσαλικό, ένας αστυνομικός

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα επείγοντα του νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκαν 11 τραυματίες μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός.

Από τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ πριν τον τελικό του κυπέλλου, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το e-Volos.gr, εισήχθησαν στο Νοσοκομείο της πόλης ένας αστυνομικός και 10 οπαδοί τραυματίες.

Ένας μάλιστα από τους οπαδούς είναι τραυματισμένος στον πνευμονοθώρακα από κατσαβίδι, ενώ οι υπόλοιποι φέρουν τραύματα κυρίως στο κεφάλι.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός στο e-Volos.gr, το Νοσοκομείο βρίσκεται σε υψίστη ετοιμότητα, αφού κλήθηκαν και βρίσκονται παρόντες όλες οι βάρδιες και τα χειρουργεία βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστούν.

Την ίδια ώρα και το ΕΚΑΒ βρίσκεται ούτως ή άλλως ολόκληρη την ημέρα σε κόκκινο συναγερμό.

Νωρίτερα, ο ΣΠΟΡ FM επικοινώνησε με το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν απόλυτα. Εμφανώς ταραγμένος, ο άνθρωπος με τον οποίο μιλήσαν στα επείγοντα απάντησε, στην ερώτηση αν υπάρχουν τραυματίες και πόσοι, από τα απίστευτα επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, πως είναι, πραγματικά, αμέτρητοι.

Πηγή: e-volos.gr, sdna.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ βόλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ