Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Σίας Κοσιώνη - iefimerida.gr

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Σίας Κοσιώνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Σίας Κοσιώνη από την ίδια την δημοσιογράφο μέσω Facebook, ο σύντροφός της, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Κώστας Μπακογιάννης έκανε το πρώτο δημόσιο σχόλιο για τη νέα αυτή χαρούμενη εξέλιξη στη ζωή τους.

Με αφορμή τη συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών της χώρας με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στα ευχάριστα. Ο Κώστας Μπακογιάννης απαντώντας στις ευχές που δέχτηκε για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια του είπε: "Να είναι γερά και τυχερά τα παιδιά όλων μας, και εάν γίνεται να ζήσουν σε μία καλύτερη χώρα".

Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, όπως προαναφέρθηκε, έκανε χθες η ίδια η κυρία Κοσιώνη με ένα γλυκύτατο ποστ στο Facebook. Ποστάροντας τη φωτογραφία ενός μπέμπη έγραψε: «Για μερικούς μήνες το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ θα το παρουσιάζουμε...δύο! Παρακαλώ για την κατανόησή σας. Και τη δική του βέβαια, με όλα αυτά που πρέπει να ακούει καθημερινά και υποχρεωτικά!».

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Σίας Κοσιώνη | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ