Οδηγός «πισίνα»: Ολα όσα πρέπει να προσέξεις πριν και μετά την πρώτη βουτιά - iefimerida.gr

Οδηγός «πισίνα»: Ολα όσα πρέπει να προσέξεις πριν και μετά την πρώτη βουτιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι επαγγελματικές και προσωπικές σας υποχρεώσεις να μην σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε αποδράσεις σε παραλίες της Αττικής ή ακόμα και σε νησιά, ωστόσο μια βουτιά στα καταγάλανα νερά της πισίνας, στο κέντρο της πόλης, είναι η ιδανικότερη λύση τις ημέρες εκείνες που η θερμοκρασία παρουσιάζει σημαντική άνοδο, για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

Ωστόσο, η συχνή έκθεση στις χημικές ουσίες που υπάρχουν στο νερό της πισίνας και συγκεκριμένα το χλώριο, που εξουδετερώνει τους επιβλαβείς παθογόνους μικροοργανισμούς, επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις για τα μαλλιά και το δέρμα, καθώς μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα και ερεθισμούς, αλλά και το μαγιό, που ενδέχεται να αποχρωματιστεί.

Πώς θα προστατευτείτε:

Για υγιή και λαμπερά μαλλιά

Μια από τις πιο εύκολες λύσεις για την προστασία των μαλλιών από το χλώριο της πισίνας, αποτελεί το ειδικό σκουφάκι κολύμβησης, που μπορείτε να φορέσετε κατά τη διάρκεια του μπάνιου.

Οι συμβουλές για να προστατευτείτε και να απολαύσετε με ασφάλεια τις βουτιές σας στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πισίνα ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΙΣΙΝΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ