Κατηγορούμενος συνελήφθη ενώ έδινε συνέντευξη για την υπόθεσή του - iefimerida.gr

Κατηγορούμενος συνελήφθη ενώ έδινε συνέντευξη για την υπόθεσή του

δημοσιογράφος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Λαυράκι» και μάλιστα χωρίς καν να ιδρώσει έβγαλε ένας δημοσιογράφος, όταν ενώ κάλυπτε την υπόθεση ενός καταζητούμενου από την αστυνομία, ο δράστης εμφανίστηκε μπροστά του και άρχισε να του δίνει αποκλειστική συνέντευξη.

Σύμφωνα με την αστυνομία της κομητείας Μάντισον του Μισισίπι, όπου συνέβη το περιστατικό, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, το τηλεφωνικό κέντρο δέχτηκε μια καταγγελία για έναν άντρα, ο οποίος απείλησε να σκοτώσει το γείτονά του με μια καραμπίνα, μετά από διαπληκτισμό. Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο για να συλλάβουν το δράστη, αλλά αυτός ήταν άφαντος, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του.

Το επόμενο πρωί, δημοσιογράφος του τοπικού τηλεοπτικού δικτύου WLBT πήγε στη γειτονιά για να καλύψει το θέμα. Ενώ έκανε το ρεπορτάζ, είδε έναν άντρα να βγαίνει από το διπλανό δάσος και να πηγαίνει προς το μέρος του. Ο άντρας τον ενημέρωσε ότι ήταν ο καταζητούμενος, και ζήτησε να μιλήσει στην κάμερα για να πει τη δική του πλευρά της ιστορίας.

Όση ώρα ο δράστης μιλούσε στην κάμερα, ένα μέλος του συνεργείου του καναλιού κάλεσε την αστυνομία, και λίγο αργότερα ο άντρας συνελήφθη, με το WLBT να έχει ζωντανά και αποκλειστικά πλάνα από την ώρα της σύλληψης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ