Από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου Τρικάλων μπήκε ο Πολάκης [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου Τρικάλων μπήκε ο Πολάκης [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: trikalavoice.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Τρικάλων, δεν επέτρεψαν στον υπουργό Υγείας να μπει από την κύρια είσοδο.

Ο Παύλος Πολάκης, αφού μπήκε τελικά από την πίσω πόρτα, επιθεώρησε το Νοσοκομείο Τρικάλων και έμεινε ικανοποιημένος από τη λειτουργία του ενώ αναφέρθηκε στην κάλυψη κενών θέσεων και την εύρυθμη λειτουργία νέων και παλαιότερων κλινικών.

Ο υπουργός βρισκόταν στα Τρίκαλα στο πλαίσιο περιοδείας του, καθώς ήταν ο ομιλητής κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόλις έφτασε στο νοσοκομείο τον περίμεναν διαδηλωτές, εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων και φορέων, για να του εκφράσουν τα αιτήματά τους.

Στο τέλος της επιθεώρησής του μάλιστα, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο αμφιθέατρο προκειμένου να του εκφράσουν τα αιτήματά τους.

Τον υπουργό συνόδευαν οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης και τοπικά στελέχη, ενώ έδωσαν το παρών για μια σύντομη συνάντηση μαζί του και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Θεσσαλίας Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην υποδιοικητής του Νοσοκομείου Ντίνος Μπάρδας.

Από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου Τρικάλων μπήκε ο Πολάκης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου Τρικάλων μπήκε ο Πολάκης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πηγή: trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολάκης Τρίκαλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ