Κύπρος: Ροζ σκάνδαλο με άτακτο ιερέα που τον «τσάκωσε» ο Μητροπολίτης σε γκαρσονιέρα - iefimerida.gr

Κύπρος: Ροζ σκάνδαλο με άτακτο ιερέα που τον «τσάκωσε» ο Μητροπολίτης σε γκαρσονιέρα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μπελάδες μπήκε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου με... άτακτο ιερέα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου, ο ιερέας ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών διατηρεί εξωσυζυγική με αρραβωνιασμένη 32χρονη στην Πάφο με αποτέλεσμα ο Μητροπολίτης στον οποίο υπάγεται να τον θέσει σε τρίμηνη αργία μέχρι να εξετάσει την υπόθεση η Ιερά Σύνοδος.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η κυπριακή εφημερίδα, πρόκειται για ιερέα ο οποίος είναι νυμφευμένος και πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε παράνομη σχέση με 32χρονη επίσης από την Πάφο.

Το γεγονός ανακάλυψε ο αρραβωνιαστικός της 32χρονης μετά από αρκετό καιρό, και ο οποίος ενημέρωσε τον Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο αρραβωνιαστικός της 32χρονης και ο Μητροπολίτης πήγαν στην περιοχή όπου βρίσκεται το διαμέρισμα-φωλιά του ιερέα και της 32χρονης για να τους «ξεσκεπάσουν». Έξω από το κτίριο ήταν σταθμευμένο το όχημα του ιερέα. Τότε ο Μητροπολίτης τηλεφώνησε στον ιερέα, του ζήτησε να βγει στον δρόμο.

Έτσι και έγινε, ο ιερέας εξήλθε του διαμερίσματος και παραδέχθηκε στον Μητροπολίτη την παράνομη σχέση του.

Το αποτέλεσμα ήταν ο ιερέας να τεθεί σε τρίμηνη αργία μέχρι να εξετάσει την υπόθεση η Ιερά Σύνοδος.

Πηγή: politiscom.cy

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπρος Πάπας ιερέας ροζ σκάνδαλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ