Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προηγείται με 14,8% η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προηγείται με 14,8% η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας 14,8 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis.

Η δημοσκόπηση του έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 36.8% στην εκτίμηση ψήφου έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρόθεση ψήφου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει προβάδισμα 10,6% συγκεντρώνοντας το 26,3% έναντι 15,7% του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΚΚΕ με 5,7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5%, η Ένωση Κεντρώων με 2,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,9%, το Ποτάμι με 1,7%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,4%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1% και «Άλλο κόμμα» με 1,8%.

Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 36,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 22%, η Χρυσή Αυγή με 8,4%, το ΚΚΕ με 8,1%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 7%, η Ένωση Κεντρώων με 4,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,8%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 2,6%, το Ποτάμι με 2,4%, η Λαϊκή Ενότητα με 2%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1,4% και «Άλλο κόμμα» με 2,4%.

Σε ό,τι αφορά την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 26%, έναντι 13% του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημοσκόπηση Παραπολιτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ