Στη Βραζιλία πάνε για χορό στο...Facebook! - iefimerida.gr

Στη Βραζιλία πάνε για χορό στο...Facebook!

Βραζιλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωρίσαμε το Facebook ως παγκόσμιο φαινόμενο του διαδικτύου. Μετά ήρθε η ταινία « The Social Network», ενώ η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει εμπνεύσει και ένα μιούζικαλ. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα για ακόμα έναν ασυνήθιστο φόρο τιμής στο δημιούργημα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος επιχειρηματίας, Χάμπερτ Καμάτσο, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το όνομα του Facebook για το νέο του κλαμπ, σε μια μικρή πόλη στα σύνορα της Βραζιλίας με τη Βολιβία.

Τα εγκαίνια του Facebook έγιναν την περασμένη Πέμπτη και μιλώντας στα τοπικά μίντια ο Καμάτσο είπε: «Η ιδέα πίσω από την ιστοσελίδα του Facebook έχει να κάνει με το να μοιράζεται κανείς ιδέες, φίλους, περιπέτειες, φωτογραφίες κλπ. Αυτό ακριβώς θέλουμε να έχουν στο μυαλό τους και οι θαμώνες του κλαμπ, ότι δηλαδή μπορούν να έρθουν εδώ να περάσουν καλά και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με άλλους πελάτες».

«Θέλαμε ένα όνομα που ήταν μοδάτο και θα τράβαγε την προσοχή. Όλοι μιλούν για το Facebook, οπότε δεν ήταν δύσκολο να βρούμε πώς θα ονομάσουμε το κλαμπ», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι η Βραζιλία είναι η τέταρτη χώρα με τους περισσότερους χρήστες του Facebook παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ